Fri frakt på alle bestillinger

Kontakt oss

Skarå & Dreyer® er et lite nystartet designmerke i Norge

 

Skarå & Dreyer® ble etablert 27. januar 2015 og drives av Linn Skarå og Alexander Dreyer Johnsen ved siden av jobb og andre forpliktelser.

Skarå & Dreyer® kommer fra et ønske om å levere solbriller som skiller seg ut, med god kvalitet og materiale. Alle solbrillene er laget for hånd i rent tre, og kommer med polarisert glass, UV400 beskyttelse for beskyttelse mot UVA og UVB stråler og er CE-merket. For å holde kostnadene nede produseres våre produkter på flere forskjellige produksjonslinjer vi har i Kina. Kvaliteten og forholdene på linjene er kontrollert av en ekstern nøytral part.

 

Skarå & Dreyer® skal være åpen og du kan alltid ta kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer. Du kan bruke vårt kontaktskjema nedenfor, eller sende en e-post direkte til alexander@skaradreyer.no. Vil du prate med oss direkte kan vi nås på telefon 977 65 888.

 

Merket Skarå & Dreyer® er registrert i Norge og eies av Creative Ideas - NO 986710299 MVA. Selskapet er registrert i Foretaksregisteret og Enhetsregisteret.

Fyll ut skjemaet for å ta kontakt