Fri frakt på alle bestillinger

Garanti og uhellsgaranti

Har brillene gått i stykker?

Ødelagt brille

Det er viktig for oss at du er fornøyd med dine briller og at de fungerer til forventningene. Dessverre så kan en være uheldig og brillene blir ødelagt. Ikke nøl med å ta kontakt, vi skal hjelpe deg så godt vi kan. Se nedenfor for hvilke rettigheter og muligheter du har.

 

Det var deres feil!

Skarå & Dreyer strekker seg langt for å kvalitetssikre våre produkter og sikre at du får den kvaliteten du fortjener og kan forvente. Skulle det allikevel skje noe med brillene og dette skyldes produksjonsfeil eller andre feil som kan relateres til oss, dekker vi ny brille og frakt. Vi følger de retningslinjer som er definert av Forbrukerrådet og gjeldende kjøpslov, noe som gir deg som kunde to års garanti og reklamasjon. Du kan lese mer om våre salgsbetingelser her.

 

Det var min egen feil :(

Noen ganger kan en være uheldig og selv ødelegge et produkt, noe som ikke dekkes av garantien eller reklamasjonen. Slikt er alltid kjedelig og ergerlig og noe vi har full forståelse for. Skulle uhellet være ute, skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan og gir deg 50% prisavslag på dine neste briller. Uhellsgarantien gjelder i to år fra kjøpsdato.

 

Ønsker du å benytte deg av garanti, reklamasjon eller avslag på dine neste briller? Ta kontakt så hjelper vi deg!