Fri frakt ved kjøp over 800,-

Solbriller er ikke bare for sommeren

Solbriller er ikke bare for sommeren

04 Februar, 2016

Når du tenker solbriller tenker du kanskje sommer, sol, varme og behagelig late dager under solen. Ved siden av solkrem, er solbrillen en helt naturlig beskyttelse mot solen og skadelige UVA og UVB-stråler.

Det du kanskje ikke forbinder med solbriller er vinteren, med sine kalde hvite dager. Da er det enten å holde seg inne foran peisen eller være ute og nyte skiføret hvis været tillater det. Selv om det ikke er like varmt som om sommeren er det minst like viktig å bruke solbriller når du er ute.

Skadelige UVA og UVB-stråler er enda farligere om vinteren enn om sommeren da mer lys reflekteres mot deg. De grønne omgivelsene under sommeren reflekterer rundt 6% av lyset, men om vinteren med hvit snø reflekteres det nesten 95%. For slike forhold bør du ha solbriller av god kvalitet som kan reflektere bort lyset og beskytte øynene dine.

Skal du ut på en lengre tur er det også lurt å ha solbriller med polarisert glass. Polarisert glass reflekterer bedre bort lyset enn vanlig solbrilleglass, noe som gjør at du ser omgivelsene og konturene rundt deg bedre.

Neste gang du skal ut i det fine vinterværet, husk å ta med deg solbrillene.

 

Trenger du nye solbriller? Bestill i dag, så sendes de ved første virkedag.

Vi ønsker deg og dine en riktig fin vinter!Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de vises.


Også tilgjengelig i Nyheter

Her er Emma!
Her er Emma!

20 Juni, 2016

Les mer

Lanserer en ny solbrille
Lanserer en ny solbrille "Pål"

20 Juni, 2016

Les mer

Briller med utskiftbart glass

20 Juni, 2016

Les mer